Menu

AS Võru Vesi jätkab laienemist

  • Kirjutas AS VÕRU VESI

 FOTO: Aigar Nagel

Alates 01.01.2019 alustab AS Võru Vesi opereerimist kümnes uues tegevuspiirkonnas – Kanepi vallas Saverna, Maaritsa, Valgjärve, Krootuse ja Ihamaru külades ning Võru vallas Parksepa, Väimela alevikes ning Puiga, Navi ja Orava külades.

Tegevuspiirkondade laienemise ja ettevõtte kasvamisega soovitakse saavutada mastaabiefekti – optimeerida juhtimis- ja raamatupidamiskulusid, keskenduda tööjõuspetsialiseerimisele, tagades sellega objektide nõuetekohane hooldus. Samuti on ettevõttel paremad võimalused eritehnika soetamiseks ja intensiivsemaks kasutamiseks. Lisaks sellele kasvab ettevõtte finantsvõimekus ja läbi avalike hangete on võimalik saavutada madalamad ühikuhinnad.

AS-i Võru Vesi juhatuse liikme Juri Gotmansi sõnul saab ettevõte saavutatud kokkuhoiu arvelt pakkuda tarbijatele soodsamat veeteenuse hinda.

AS Võru Vesi jätkab ka edaspid läbirääkimisi omavalitsustega, et kasvatada tegevuspiirkondade arvu ja kaasata senisest veel rohkem omavalitsusi omanike ringi ning suurendada omavalitsuste osalust vee-ettevõttes.

AS Võru Vesi on määratud vee-ettevõtjaks viies omavalitsuses ning alates uuest aastast opereeritakse kokku 47 piirkonnas.

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD