Menu

.      

Võrumaa keskerakondlaste seas on nii Savisaare kui Simsoni pooldajaid

FOTO: Anneli Ott (vasakul) ja Edgar Savisaar märtsis uue Keskerakonna büroo avamisel Võrus.

Keskerakonna Võrumaa piirkonna juhatus hakkab erakonna esimehe kandidaadi ülesseadmist arutama oktoobri lõpus ja piirkonna juhi Anneli Oti sõnul on Võrumaal nii praeguse juhi Edgar Savisaare kui aseesimehe Kadri Simsoni pooldajaid.

Ott ütles kolmapäeval BNS-ile, et kohalike keskerakondlaste "meelsus ja suundumused on neutraalsed". "Kadri kandidatuuri ülesseadmine oli kõigile uudis ja nüüd inimesed arutavad selle üle. Meil on lai piirkond ja lihtsalt niisama ilma organiseerimata kokku ei saada. 29. oktoobri õhtul tuleb sisuline arutelu ja paneme siis mõlema kandidaadi tugevused lauale," rääkis Ott.

Ott ei soovinud enda isiklikku eelistust öelda. "Eks minul on ka mõtlemisaega. Olen alati Edgar Savisaart toetanud, aga nüüd on huvitav lugeda Kadri toetuseks esitatud argumente," lausus ta, lisades, et need on pädevad. "Aga kindlasti ka praegune erakonna esimees on väga tugev kandidaat. Täitsa imelik on öelda Savisaare kohta kandidaat. Pigem ikka tugev esimees. Aga arutelukohti on. Kui on ka teisi vaateid, tuleb ikka arutada."

Keskerakonna kongress valib parteile esimehe 29. novembril, kandideerivad praegune liider Edgar Savisaar ja erakonna aseesimees Kadri Simson.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD