Menu

.      

Põlvamaa sotsid nõuavad aktiivset tegevust töökohtade loomisel

Võrumaa TeatajaSotsiaaldemokraatliku Erakonna Põlvamaa piirkond nõuab Euroopa Liidult aktiivsemat tegutsemist töökohtade loomisel.

"Põlvamaal kui ka teistes Tallinnast kaugemates piirkondades on suureks probleemiks töökohtade puudus. Tulemuseks on olukord, kus ollakse sunnitud oma kodukohast lahkuma, tihti suisa välismaale," ütles Põlvamaa sotsiaaldemokraatide esimees Sirje Tobreluts.

"Meil on hädasti tarvis Euroopa Liidu tuge uute töökohtade loomisel, sest Eesti valitsus ei ole sellega hakkama saanud. Pealinnast kaugemates piirkondades on oluline, et meie inimesed, eriti noored pered, meie juurest ei lahkuks,“ lisas Sirje Tobreluts.

Põlvamaa sotsiaaldemokraadid esitasid Euroopa Parlamendi kandidaatideks praeguse europarlamendi liikme Ivari Padari, Setumaa huvide eest seisva Riigikogu liikme Urve Palo, Riigikogu liikmed Sven Mikseri ja Marianne Mikko ning Tartu Ülikooli professori Marju Lauristini.

Oma kandidaadid on esitanud sotsiaaldemokraatide Tallinna, Tartu, Järvamaa, Ida-Virumaa, Tartumaa, Pärnumaa, Jõgevamaa, Harjumaa, Valgamaa, Raplamaa, Hiiumaa ja Viljandimaa piirkonnad ning kandidaatideks on üles seatud Sven Mikser, Marju Lauristin, Ivari Padar, Eiki Nestor, Marianne Mikko, Abdul Hamid Turay, Jevgeni Ossinovski, Urve Palo, Liina Raud ja Hannes Hanso.

Sotsiaaldemokraatlik Erakond kinnitab Euroopa Parlamendi valimiste kandidaadid ja hääletab nimekirja järjestuse 29. märtsil Tallinnas toimuval SDE valimiskogul.

Euroopa Parlamendi valimised toimuvad 25. mail 2014.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD