Menu

.      

Esimene auhind läks väga tegusale ja toredale paarile

Ülle ja Leiger isadepäevaks saadud nelkide juures. Paari ees on korv, kust nad endale loosiauhinna välja said tõmmata. Igas pakis leidub miskit, mis pimedatel õhtutel abiks on ning peale selle veel Klicki poe kinkekaart. Korvis on peale kümneeuroste kaartide peidus ka 30eurone kinkekaart.  Foto: AIGAR NAGELLOOSIVÕITJA • Esimese loosiauhinna võitja on Ülle Laiv Võru linnast. Auhinna üleandmise ajal oli kodus ka abikaasa Leiger, kellega koos saab mõne aasta pärast kuldpulmapidu pidada.

Nii liikuvat ja tiheda päevaplaaniga tegusat paari annab kohe otsida. Ülle käib juba kümme aastat Näpustuudios koos lastega meisterdamas ja vabatahtlikuna abiks. Peale näputöö tegeleb ta Pilatesega, käib pensionäride päevakeskuses võimlemas ning vesivõimlemas. See pole veel sugugi kõik – koos kaasaga külastavad nad reedeti Väimela ujulat. Abikaasa Leiger on juba kuus aastat meeskooris laulnud. „Sellist asja, et meil on kodus igav, ei ole mitte kunagi,” räägib Ülle õhinal. Leiger lisab, et tema on pisut laisem ja võtab asja rahulikumalt. 38 aastat Eesti Energias töötanud mees naudib pensionipõlve täiel rinnal. „Eks algul pärast pensionile jäämist oli ikka raske, et mis edasi teha. Aga nüüd olen juba harjunud,” räägib Leiger.

Paaril on kaks poega, kes pärast keskkooli Tallinna edasi õppima läksid ja sinna elu rajasid. Leiger oli noorpõlves kõva tantsija, tantsuga tegeleb ta ka praegu. Ühe unistuse – tantsimisega süvitsi tegeleda – viis ellu hoopis üks poegadest, kes peab koos oma abikaasaga Tallinna lähistel tantsukooli ning on võistlustel kohtunik. Kaugel olevaid lapselapsi külastatakse päris tihti. Ülle käib iga kuu pealinnas vanaemaametit pidamas, nagu talle meeldib öelda. „Üks miniatest omandab teist kõrgharidust ja siis käin neile abiks lapsi valvamas,” tutvustab Ülle.  

Suved veedavad nad käed mullas suvilas ning käivad järves ujumas. Võrumaa Teatajat tellitakse juba pikka aega, vahel tehti paus, aga nüüd käib leht jälle kolm korda nädalas postkasti.

Kõige parema meelega loetakse valdade rubriiki, kus tutvustatakse maakonnas toimunut.

Kui ka sina soovid võita toredaid auhindu meie koostööpartneritelt, siis telli Võrumaa Teataja vähemalt pooleks aastaks. Pole vahet, kas digi- või paberleht. Loosimises osalevad ka kõik püsikorraldusega tellijad ja olemasoleva tellimuse pikendajad. Kui sul endal pole lugemise vastu huvi, siis võib Võrumaa Teataja kingituseks tellida – jõulud on kohe ukse ees.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD