Menu

.      

Cristella laienes ja otsib uusi töötajaid

Äsja valminud  juurdeehituse osa  välisvaade. Foto: OÜ Cristella VTUUED TÖÖKOHAD • Võru linna suurim tööandja, saiakeste ja kookide tootja OÜ Cristella VT sai äsja valmis uue toorainelao, olmeruumide laienduse ja külmutatud saiakeste liini, mille tulemusel on võimalik tööle võtta veel 20 inimest ja lähemas tulevikus veel teist samapalju. Cristella on võimsalt arenenud: möödunud aasta andmete põhjal kerkis ettevõte Äripäeva kokku pandud Võrumaa edukamate ettevõtete pingereas kolmandale kohale.


„Töötasime mitmes vahetuses ja võimsusest jäi puudu,” põhjendas laienduse vajalikkust Cristella tootmisjuht, aasta aega tagasi Põltsamaa Felixist ettevõttesse tööle asunud Priit Koha. Investeeringu suurus oli ligi kaks miljonit eurot. Ehitus kestis märtsist oktoobrini ja nüüd on võimalik tootmist veelgi suurendada.

Laienenud ruumides on paremad tingimused töötajatele, mis lubab inimesi veelgi juurde võtta. Tänavu toimus Cristellas ka oluline palgatõus, ligi 20 protsenti, kus minimaalne tunnipalk tõusis senise kahe ja poole euro pealt kolme euro peale. Oskustööliste tunnipalk on ettevõttes isegi viis eurot ja üle selle. Ettevõttes käib töö 24/7 ja öötundidel on tasu veelgi kõrgem.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD