Menu

Kuidas valida ilmastikukindel aiamööbel oma aeda või rõdule?

  • Kirjutas SISUTURUNDUS

Kuidas valida ilmastikukindel aiamööbel oma aeda või rõdule? FOTO: © Dontstop, Getty Images Signature via canva.com

Õuemööbli valik on äärmiselt suur, kuidas aga sellest leida ilmastikukindel aiamööbel, mis peab vastu mitmeid aastaid ja ei saa esimese hooajaga päikesest, tuulest ja vihmast räsitud. Selgitame sulle lahti, kuidas valida suvemööbel, mis on samal ajal mugav ja ilus kui ka vastupidav.

Neli soovitust, kuidas valida ilmastikukindel aiamööbel

Üks keskmine mööblipood pakub niivõrd laias valikus tooteid, et sealt õige aiamööbli valimine võib muutuda üpriski keeruliseks. Selleks, et sealt kiirelt leida ilmastikukindel aiamööbel, oleme pannud kokku neli kõige olulisemat soovitust, mida järgida. Tutvu ja leia aiamööbel, millega luua mõnus õueala! Kaup24 ja Hansapost pakuvad sulle laias valikus aiamööblit. Avasta juba täna mööblipood internetist ja leia lihtsa vaevaga kõik vajaminev!

  1. Vaata, millisest materjalist on aiamööbel valmistatud. Kas see on puidust, metallist, plastikust või mitmest erinevast materjalist? Millised on materjalide omadused ja aiamööbli viimistlus? Materjalist sõltub see, kui hea ja vastupidav mööbel erinevatele ilmastikutingimustele on.

  2. Kui aiamööbel sisaldab pehmeid patju ja tekstiile, siis tutvu ka selle materjali ja omadustega. Aiamööbel nurgadiivani ja tugitoolidega võiks olla valmistatud lisaks tugevale raamile ka UV-kaitsega ning kiirelt kuivavast tekstiilmaterjalist.

  3. Tulenevalt materjalist sõltub ka aiamööbli hooldus. Kui sa ei soovi panna liiga palju aega selle hooldamise peale, vali võimalikult hooldusvabast materjalist aiamööbel. Selleks on näiteks rotangist valmistatud aiamööbli komplekt, laud, tool või mõni teine õuemööbli ese.

  4. Viimaseks, vaata, kui lihtne on mööblit kokku panna ja ühest kohast teise liigutada. Aiamööbel võiks olla piisavalt tugev ja stabiilne, aga ka mugav kokku panna ja ära liigutada. Seetõttu vaata, millised on kokkupanemise võimalused ja mööbli üldine kaal.

Miks üldse valida ilmastikukindel aiamööbel?

Kõikuv välistemperatuur, vihmasadu kui ka päike mõjutavad mööblit. Seetõttu ei sobi õues pikaajaliseks kasutamiseks tavaline mööbel, mis on mõeldud siseruumidesse. Teadagi on meie suvehooaeg mitmekülgne: on päevi, kus paistab tugev päike ja taevas pole ühtegi pilve ja on neid päevasid, kus päikest on keeruline taevast leida ning selle asemel sajab paduvihma. Selleks, et kõiki neid ilmastikuolusid peaks sinu terrassimööbel vastu, on vaja, et see oleks spetsiaalselt õues kasutamiseks loodud. Nii peab see kauem vastu ja iga hooajal ei tule uut mööblit ostma minna. Ilmastikukindel aiamööbel muudab selle hooldamise kergemaks ja UV-kaitsega kiiresti kuivavad tekstiilid püsivad kaua kaunina. Vali oma uus ilmastikukindel aiamööbel kas puidust, metallist või plastikust ja naudi suvepäevi ja -õhtuid koos kõige kallimatega!

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD