Menu

.      

Võrumaa talveralli nihkus ühe päeva võrra edasi

Foto: ERAKOGU

2012. aasta Eesti autoralli meistrivõistluste esimese etapi, Võrumaa talveralli toimumise ajas on veel üks muutus. Algselt nappide talvetingimuste tõttu jaanuarist veebruari lükatud ralli toimumiskuupäevad nihkusid päeva võrra edasi ja ralli sõidetakse 25.–26. veebruaril Võrumaa teedel. Selle põhjuseks on 25. veebruaril Võrumaal toimuv Haanja suusamaraton.

Kuna mõlemad spordiüritused toovad Haanjasse ja Võrumaale palju inimesi, otsustasid Võrumaa talveralli korraldajad ralli ühe päeva võrra edasi lükata, et vältida segadusi mõlema ürituse toimumise ja korralduse juures. Nüüd sõidetakse laupäeva õhtul esimesed katsed juba siis, kui maraton on lõppenud. Ühtlasi ootavad Võrumaa talveralli korraldajad kõiki suusahuvilisi pärast maratoni 25. veebruaril ja samuti 26. veebruaril raja äärde rallimeestele kaasa elama.

Võrumaa talveralli start antakse laupäeval, 25. veebruaril kell 18 Võrus Vabaduse väljakul. Pühapäeval algab võistluspäev kell 9.40 ja Võrumaa talveralli võitjaid tervitatakse Võrus Vabaduse väljakul asuval poodiumil pühapäeval, 26. veebruaril kell 16.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD