Võrumaa Arenduskeskus alustas sisulist tööd

Võrumaa Teataja

Teisipäevast alustas sisulist tegevust Võrumaa omavalitsuste loodud sihtasutus Võrumaa Arenduskeskus, kuhu on koondunud Võru maavalitsuse arendusülesanded ning Võrumaa Arenguagentuuri ja Võrumaa Omavalitsuste Liidu tegevused.

Arenduskeskuse ülesanneteks on maakonna arengu kavandamine ja suunamine, maakonna võrgustikutöö, piirkonna turundamine, maakondlik väliskoostöö, kohalike omavalitsuste vahelise koostöö koordineerimine, maakondliku turvalisuse nõukogu töö juhtimine ja koordineerimine, rahvatervise ülesanded, maakonna kultuurikorraldus, maakonna haridusürituste korraldamine, siseriiklike toetusprogrammide rakendamine ja korraldamine ning lisaks ka Europe Direct Võru teabekeskuse ülesannete täitmine, edastas sihtasutus.

Võrumaa Arenduskeskuses jätkuvad info-, nõustamis- ja koolitusteenused ettevõtetele, vabaühendustele ja kohalikele omavalitsustele. Samuti jätkab arenduskeskuses tööd Võrumaa Turismiinfokeskus, mis jagab linna ja maakonna külalistele turismiinfot vaatamisväärsuste ja turismiteenuste kohta, tegeleb maakonna turismiarenduse ja turismitrükiste koostamisega.

Võrumaa Arenduskeskuse koosseisus on 16,7 töökohta ja tegevuskoht on endine maavalitsuse hoone Võru linnas.

Comments  
  0
arendus ausalt öelda arendage oma maksu joshef mengeled siit minema nende roimad on vörd väärsed oma aegse ss -iga.suure raha korral keeravad kohalikud 100 ära vaat,et pölema ei panda oma kogemus väga pikk jutt sitt jutt.
  0
oktoober, oktoober,oktoober siia tahab veel möni loll veel raha matta vöi.völgnikele -völg on vööra oma .rahvusvaheline pask nigu nii öhus.
  0
tundes Tiitu siis ma ei imesta tema käitumises. Ta on omakasupüüdlik ja salakaval ning oskuslikult kasutas segaduse ära. Rõuge vald ei suuda rahaliselt seda valda hallata kui võrrelda Võru vallaga- Võru vald paneb pika puuga ära ning suudab ka palka spetsialistidele maksta. Tõenäoliselt pandi Koger fakti ette ning Tiiduga koos oli veel neid toetajaid vallajuhte, kes kaasa läksid. Nigu võrokõsõ ütlesõ-saai vallavanõmbast inemist ja poliitikust tüütegijät-lämmä õhu puhkjas jääseki terves elos.
  0

Quoting rõugelane:

Ega siis Tiit Toots loll ei ole, kergem on selles asutuses sooja õhku välja ajada kui uues Rõuge vallas. Seal peab inimestega arvestama. Uus vallavanem ei saa meeskondagi veel kokku. Nii et elus peab oskama ka kergemat elu valida, kus visioonid ja strateegiad ainult tulemuseks ning selle saab ka inimestele süüks panna, et ei viinud ellu.


komandeeriti vallapeaks ja vallakäpik asendusametnikuks...
meeletu kokkuhoid missugune :lol: ..
huvitav mitu miljonit vallad välja peavad käima,et iseend hoida töös?
  0
Ega siis Tiit Toots loll ei ole, kergem on selles asutuses sooja õhku välja ajada kui uues Rõuge vallas. Seal peab inimestega arvestama. Uus vallavanem ei saa meeskondagi veel kokku. Nii et elus peab oskama ka kergemat elu valida, kus visioonid ja strateegiad ainult tulemuseks ning selle saab ka inimestele süüks panna, et ei viinud ellu.
  0
See on Võrumaa Asendustegevuse Keskus. Aga kus kes on sega ei tea!
  0
"Lähema kuu jooksul korraldatakse ringi kommunikatsioonivahendid, .... kujundatakse uus koduleht, sümboolika ja kontakstinformatsioon." Vinge - vinge, tea kui palju sealt shuschenvuschu veel tulema hakkab. Kui talv oleks siis juba praegu sulaks seal lumi ilmselt selle sooja tagajärjel ümberringi. Nüüd setude soe ka Võru oma, tea mis sellega veel peale hakata.
  0
Kokkuhoiu tootmiseks loodud suurem tööstusüksus tootis 16 koma 0,7 töökohta.
  0
Tänaseni genereeris sooja õhku? Võib-olla tõesti. Ei teadnudki, et see asutus nii suur tööandja on.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD