Ka nulleurose bussipiletiga võib kaasneda trahv

Pilt on illustratiivne Foto: AIGAR NAGEL

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson allkirjastas aprilli lõpus piletihinnamääruse, mis võimaldab juulist maakondlikel bussiliinidel endiselt senises määras piletit küsida kuid ka tasuta transporti pakkuda. Kui kohalikud ühistranspordikeskused maakondlikus bussiliikluses juulist piletihindu ei langeta, näiteks nullini, siis nad tõenäoliselt jäävad vähemalt osaliselt ilma riigieelarves ette nähtud maakondliku ühistranspordi lisarahastusest.

1. juulist kehtib nulleurone maakonna bussiliini pilet Valgamaal, Võrumaal, Põlvamaal, Järvamaal, Jõgevamaal, Tartumaal, Ida-Virumaal, Hiiumaal, Saaremaal ja MTÜ Põhja-Eesti Ühistranspordikeskuse poolt korraldavatel liinidel Läänemaal.

Ühistranspordikeskuse juhataja Kaupo Kase sõnul hakkavad bussides kehtima küll null eurot maksvad piletid, kuid ilma piletita ehk kaardita registreerimata sõit võib ikka lõppeda trahviga, kirjutab Sakala.

"Inimene ei maksa sõidu, vaid ainult ühiskaardi eest, kuid ilma piletita ehk kaardita registreerimata sõit võib ikka lõppeda trahviga," ütles Kase maakonnalehele. Trahv on kuni 45 eurot ning kehtib nii piletita kui ka registreerimata sõidu eest.

Comments  
  -1
Transporti saab tasuta siis kui mootorile paigaldada paukgaasi aparaat ja veel teine genekas :
http://m.stins.biz/auto/
  +3
kus võimalik kaarte soetada siis.
  +4
ja palju maksab kaart?

 


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD