Juuli esimesel täisnädalal muutub ilm järjest suvisemaks

FOTO: Aigar Nagel

Eelolev nädal algab küll jaheda, tuulise ja sompus ilmaga, kuid päev-päevalt muutub taevas selgemaks ja õhutemperatuurid kerkivad taas suvisemaks.

Ilmateenistuse teatel on teisipäeva öösel pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, ent hommikuks ida pool sajuvõimalus väheneb. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 3-9 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Puhub põhjakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 15-21 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub põhjakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub põhjakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on oodata 17-23 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 3-9 m/s. Sooja on 9-14 kraadi. Neljapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 3-9 m/s. Sooja on 17-23 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD