Eelolev nädal toob paiguti kuni 26 soojakraadi

Võrumaa Teataja

Eeloleval nädalal kerkivad maksimumtemperatuurid päev-päevalt kõrgemaks ja neljapäeval on paiguti taas oodata kuni 26 kraadi sooja.

Ilmateenistuse teatel on reisipäeva öösel oodata vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilma. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1-7 m/s. Sooja on 10-16 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1-7 m/s. Sooja on 19-24 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1-7 m/s. Sooja on 11-16 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib esineda äikest. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 1-7 m/s. Sooja on 19-25 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub kirde- ja idatuul 2-8 m/s. Sooja on 12-17 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese või vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võimalik on äike. Puhub kirde- ja idatuul 2-8 m/s. Sooja on 20-26 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD