Viking Lotto suurvõidu sai Pärnumaal elav mees

Viking Lottoga mai alguses rohkem kui 585 000 euro võitjaks osutus 30-ndates eluaastates Pärnumaal elav mees, kes käis sellel nädalal Eesti Lotos oma võitu vormistamas.

2. mail toimunud loosimisel Eestisse tulnud peavõit 585 227 eurot ehk üle 9,1 miljoni krooni on Eesti ajaloo suuruselt kolmas lotovõit. Võitja ostis oma lotopileti internetist, teatas Eesti Loto pressiesindaja BNS-ile.

Võidust sai mees teada, kui Eesti Lotost talle helistati ja võidust teavitati. Praegu üürikorteris elav mees kavatseb võidusumma eest perele oma maja soetada. Samuti kavatseb ta osta võidusumma eest uue auto ja ATV.

Viimati võideti Viking Lotto jackpot Eestis alles 14. märtsil, kui üks Eesti lotomängija võitis pool Viking Lotto jackpotist summas 733 813 eurot ehk üle 11,4 miljoni Eesti krooni. Tegemist on siiani Eesti kõige suurema lotovõiduga.

Viking Lotto on Eesti, Soome, Rootsi, Norra, Taani, Islandi, Läti ja Leedu ühine lotomäng.

2012. aasta kolme esimese kuuga maksis Eesti Loto riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks üle 1,9 miljoni euro. Võitudena maksis lotofirma kolme kuuga välja üle 5,3 miljoni euro.

BNS


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD