Väidetav pedofiil lõhkus jalavõru ja põgenes jälgimise alt

Laste vastu suunatud seksuaalkuritegudes süüdistatav staažikas ratsutamistreener Vello Kudrjavtsev (62) lõhkus elektroonilise jalavõru ning kuulutati seetõttu tagaotsitavaks, kirjutab Õhtuleht.

Justiitsministeeriumi andmetel lõhkus elektroonilise valve all viibinud Kudrjavtsev jalavõru 12. mail ja lahkus liikumiskeelu ajal oma elukohast.

Prokuratuur süüdistab Vello Kudrjavtsevit sugulise kire vägivaldses rahuldamises alaealise kannatanuga, suguluse kire rahuldamises lapseealisega, alaealise vägistamises, lapsporno valmistamises või selle võimaldamises, lapseealise seksuaalses ahvatlemises ning alaealise kallutamises alkoholi tarvitamisele.

Praeguseks treeneriameti maha pannud Kudrjavtsev sai kohtueelse uurimise lõppedes süüdistuse kokku kuue paragrahvi järgi, kusjuures uurimisandmetel oli kannatanuid ligi kümme. Seksuaalse väärkohtlemise alla langenud alaealiste hulgas oli nii poisse kui ka tüdrukuid.

Kinniseks kuulutatud kohtuprotsess väidetava pedofiili üle peaks algama Rapla kohtumajas 2. oktoobril. Süüdimõistmisel ähvardab teda kuni 15-aastane vanglakaristus

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD