Koolilõpetajatele on tellitud 706 kuld- ja hõbemedalit

Kohalikud omavalitsused ja erakoolid olid reedeks eksami- ja kvalifikatsioonikeskuselt koolilõpetajatele tellinud 706 kuld- ja hõbemedalit.

Kuldmedaleid oli tellitud kokku 377 ja hõbemedaleid 329, millest erakoolid olid tellinud vastavalt viis kuld- ja kolm hõbemedalit, ütles eksami- ja kvalifikatsioonikeskuse infojuht Eeva Sirel BNS-ile.

Kõige rohkem medaleid tellisid Tallinna haridusamet ja Tartu maavalitsus. Tallinna haridusamet tellis 137 kuld- ja 111 hõbemedalit ning Tartu maavalitsus 55 kuld- ja 50 hõbemedalit.

Tellitud kuldmedalite arvult oli kolmas 22 medaliga Kohtla-Järve linnavalitsus, neljas 20 kuldmedaliga Harju maavalitsus ja viiendat kohta jagasid 18 kuldmedaliga Narva ning Pärnu linnavalitsused.

Tellitud hõbemedalite arvult oli kolmandal kohal Pärnu linnavalitsus, mis tellis 28 medalit. Neljandat kohta jagasid 15 medaliga Harju ja Viljandi maavalitsus ning viiendat 13 medaliga Kohtla-Järve linnavalitsus ja Lääne-Viru maavalitsus.

Erakoolidest on Sakala eragümnaasium tellinud kolm kuldmedalit, eurogümnaasium kaks kuldmedalit ja Haabersti Vene gümnaasium kolm hõbemedalit.

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD