Automüüjad teevad riigikogu liikmetele soodustusi

Automüüjad teevad riigikogu liikmetele soodustusi, mis võivad ulatuda 10 000 euroni, eriti populaarseks automargiks on riigikogu liikmete seas muutunud Volvo, kirjutab Eesti Päevaleht.

Kui üle veerandi riigikogu liikmetest sõidavad Volvoga ja enamik nendest on saanud selle auto palju soodsamalt kui nii-öelda tavainimene, siis kui palju peaksid valijad usaldama nende hääletamist teemadel, millega on seotud ka Volvode sissetooja AS Infoauto, küsib leht.

„Hakkasin eelmisel aastal autot vahetama ja kuna ma niikuinii vahetan selle uue Volvo vastu, siis ma ütlesin neile, et Audi pakub väga häid hindu,” rääkis Valdo Randpere, 25 aastat Volvoga sõitnud riigikogu liige Volvo-uputuse tagamaadest. „Ja siis selgus, et neil ongi selline programm olemas, mida laiendati siis ka riigikogu tegelastele.”

Volvode maaletooja Info-Auto omanik Viktor Siilats rääkis Eesti Päevalehele, et soodustust on õigustatud saama inimesed, kel on ühiskonnas saavutusi ja kes on seetõttu ka arvamusliidrid. Riigikogu liikmetele laieneb soodustus viimased poolteist aastat automaatselt.

Kokku on pooleteise aastaga uue auto omandanud, liisinud või rentinud 24 riigikogu liiget. Siilatsi sõnul võib hinnasoodustus ulatuda paarikümne protsendini, mis poliitikute seas populaarse Volvo XC60 mudeli puhul tähendab ligi 10 000 euro suurust kingitust.

Lisaks Volvole on poliitikutel lehe andmetel soodustused ka Audi ja Mercedes-Benzi autode ostmisel.

bns

Comments  
  +1
käsi peseb kätt
  +6
Päris pläss teada, et meie armas riigikogulane mingi kõvasti säästetud Volvo maasturiga mööda valda ringi vurab. Kuidagi haleda mulje jätab nüüd :). Ilmselt lähevad tema korvi ka "parim enne möödas" leivad meie kohalikust poest. Mina ostku oma lehmadele kallimat kraami. Aga mul raha on ja mu lehmad on seda väärt ka. Ja riigikogulasele lähen panen kartuliriiuli kõrvale koti hääd-paremat. Vaeseke....
  +5
nad ju nii vaesed!

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD