Menu

.      

Enim võlgu on Võru ja enim kinnisvara Viljandi maavanemal

Eesti maavanematest on kõige rohkem võlgu pankadele Võru maavanemal Andres Kõivul ja kõige rohkem kinnisvara Viljandi maavanemal Lembit Kruusel.

Kõivu võlg eluasemelaenu näol AS-ile SEB Pank ulatub 143 888 euro ja 26 sendini, selgub Riigi Teatajas avaldatud ametnike majanduslike huvide deklaratsioonidest. Kõivule järgneb Viljandi maavanem Lembit Kruuse, kellel on 130 000-eurone eluasemelaen Nordea Pangast. Kolmandal kohal on võlakoormuse poolest Tartu maavanem Reno Laidre, kellel on 99 297 euro ja kahe sendini ulatuv eluasemelaen SEB Pangast. Ühtegi võlga ei ole neljal maavanemal - Saare maavanemal Kaupo Kaasikul, Valga maavanemal Margus Lepikul, Harju maavanemal Ülle Rajasalul ja Jõgeva maavanemal Viktor Svjatõševil.

Kõige enam kinnisvara omavale Viljandi maavanemale Lembit Kruusele kuulub kaks maatulundusmaad, elamumaa ja tootmismaa Viljandimaal Suure-Jaani vallas ning elamumaa Tartus. Rapla maavanemale Tiit Leierile kuulub neli korteriomandit, millest üks Raplas ja kolm Tartus, kaks maatulundusmaad Valgamaal Otepää vallas, samuti kelder Tartus ning Saare maavanemale Kaido Kaasikule kuulub kaks maatulundusmaad ja korruselamumaa Saaremaal Valjala vallas. Üldse ei ole kinnisvara Põlva maavanemal Ulla Preedenil ja Lääne-Viru maavanemal Einar Vallbaumil.

bns

20 PÄEVA ENIMLOETUD