Menu

.      

Jahimees Herko Sunts käis koerte mobiiliga Ajujahil

Firma Huntloc meeskonna juht Herko Sunts näitab avatud mobiilitaskuga jahimehevesti (100 eurot) ning koera jälgimisseadet (249 eurot).        Foto: ANDREI JAVNAŠANMÕTE MUUTA MAAILMA • 25. oktoobrini saab esitada ideid Eesti suurimale äriideede konkursile Ajujaht. Tänavu on parimale Võrumaalt tulnud ideele Võru maavalitsuse, omavalitsuste liidu ja arenguagentuuri poolt lisastiimuliks 2500 eurot.

Tänavu kevadel esines Ajujahil edukalt lõunaeestlane, Otepää jahimees Herko Sunts, kelle meeskond võitis teise koha ja 10 000 eurot.

„Rahaline võit oli tore, kuid tagantjärele mõeldes oli veelgi olulisem, et televisioonis esinedes sai teha tasuta reklaami oma tootele, koera jälgimisseadmele,” rääkis Herko Sunts oma Otepää kodus Võrumaa Teatajale.

Kõik sai alguse sellest, kui mõned aastad tagasi Herko Sunts seajahil oli ning külma oli 15-20 kraadi.

„Ootasin metsa all tunnikese. Vaikus. Ootasin veel pool tundi ja siis otsustasin isale helistada. Isa kurjustas, et ega tema mingi keskjaam ole, et kõike teab. Juhtus lihtsalt nii, et koera haukumist polnud kuulda ja kõik olid teadmatuses. Siis oma külmast kohmetunud käes nutitelefoni vaadates tekkiski idee, et peaks ju olema võimalik maastikul jahikaaslaste asukohta teada saada,” meenutab Herko Sunts omaaegset jahilkäiku.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD