Legendaarsete diskorite öö Võrus ehk pilguheit ammustele diskoriaastatele

Lege Öö peakorraldaja Marko Pille (vasakult esimene) kutsus üheks õhtuks kokku legendaarsed diskorid, kes viimase 40 aasta jooksul on Võrumaal pidusid teinud. Ühispildil on koos DJ BOG, Aivar Palumäe (Pula Paulus), Aavo Soe, Eugen Kapp, Jaanis Koppel, Meelis Koppel ja Arno Kukk. Foto: HELERI LAKUR

On reede õhtu. Võru legendaarses peokohas Boschwechter kohtuvad ainult üheks õhtuks legendaarsed ja endised diskorid Võrumaalt: Marko Pille, DJ BOG, Aivar Palumäe (Pula Paulus), Eugen Kapp, Aavo Soe, Jaanis Koppel, Meelis Koppel ja Arno Kukk.

Paljud võib-olla mäletavad ja paljud võib-olla mitte. Aga esimese peo pidas 1978. aastal maha Eesti ööelu legend Arno Kukk. „Mees, kes suudab 24 tunni jooksul olla kolmes Eestimaa eri punktis, nii et disko saab ka peetud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +4
Äkki legendaarsed "diskorid" räägivad avalikkusele ka sellest,kuidas 90-ndatel Kandlest diskokola ära kadus.Ja ka sellest,et kui mitu raha autoritasudeks maksti....ja muidugist nali kuubis see,et Eugen Kapp legendaarne diskor???Antslas oli mingi baarmen ja Võrus müüs altleti videokassette(sita kvaliteediga)Ja pula.....oh jummal mis tegija see oli,tuli Võrru ja läks täpselt samuti nagu tuli!Madismäe möllab ikka edasi...aga teie nn.legendaarsed?Tümakamehed olite.....Ah jaa,et otsige endale normaalne fotograaf,pappi peaks ju olema ,kui nii legendaarsed olete!!!
  +1

Quoting Guest:

Suitsuruumi lagi oli mädanenud, põrand märg, vihma sadas korralikult sisse. Paras oli seal vihmavarjuga seista. Mind ka huvitab, kuidas sellisel asutusel lastakse toimida?


Äkki keegi seltskonnast pissis põrandale, sest kuuldavasti korralik peller puudub.
  +2
Suitsuruumi lagi oli mädanenud, põrand märg, vihma sadas korralikult sisse. Paras oli seal vihmavarjuga seista. Mind ka huvitab, kuidas sellisel asutusel lastakse toimida?
  -2
Tugev tegu! Mina olin ka seal esindatud. Seisan kaadri taga, nagu ikka. Ajakirjanik käis enne kümput, kui mehed veel sirgema olemisega välja paistsid. Noore inimese asi - ju pole harjunud hiliste töötundidega - meiesuguseid raudvarasid aga niisama lihtsalt juba ei murra - ööelu seisab siiani kindlalt lihasmälus sees.
Ega see C&DJ endalegi võõras amet ole. On seda viisiveeretamist üksjagu tehtud. Looduse tasakaal tuli ju barlanksis hoida ning tühikud ära täita, kui elukutselisteks hakanud plaadikeerutajad järjest suuremaid kohti vallutasid; või kõrtsides, baarides muusika valijatest vahepeal suisa puudus tekkis millegipärast.
  +10
Huvitav, miks seda punkrit ei ole kinni pandud, vaadake juba väljast milline sara, kas sellisel on kõik load olemas, et võib rahvast teenindada, Selline kukub pea kaela.
  0
Discolegendid
  +4
oma jalga sinna enam ei tõsta..
  +1
jah tuleb meelde küll. Tore aeg oli :) Kannel oli iga reedene pidu ja trall.
  0
voodoo people magic people
  +22
Mis kuradi valemiga tohib asutus millel pole tegevusluba, hoone mis ei vasta tuleohutus nõuetele jne selliseid üritusi korraldada ja raha teenida ? Kus on päästeameti , linnaviletsuse silmad ? Kõik üks paras punt!
  +7
tohutult palju legende legendaarses kohas, irw

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD