Menu

.      

Paarsada asjaosalist tulid tervitama Võru gaasianalüsaatorite tehase loo kaante vahele saamist

  • Kirjutas Kadi Annom

Teisipäeval kohtusid Võru Kandles raamatu „Võru gaasianalüsaatorite tehase lugu” jagamisel endised töötajad, nende pereliikmed ning teised huvilised. FOTOD: Aigar Nagel

Iga kohalik ja tihti ka mujalt tulija on tuttav Võru gaasianalüsaatorite tehasega. Kui muud ei teata, siis asukohta ikka, või siis sedagi, et nüüdseks on hoonesse Tamula järve vahetus läheduses läbi suure vaeva loodud atraktiivne korterelamu.

Ka raamat, mis lõpuks pärast kümmekonda aastat kaante vahele sai, sündis eestvedaja Maia Kulla sõnul läbi vaeva ja valu. Õnneks kehtib enamasti reegel: mida keerulisem on tee, seda kaunim on sihtmärk. Seda tõestas ka teisipäeva lõuna ajal Võru Kandles toimunud kogunemine, mis oli mõeldud kõigile Võru gaasianalüsaatorite tehasega seotud isikutele ja nende lähedastele trükisega tutvumiseks, meenutuste ja emotsioonide vahetamiseks ning raamatu jagamiseks. Saali oli kogunenud paarsada inimest ja õhus oli tunda siiraid taaskohtumisi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD