Menu

.      

Kraavi sõitnud kaitseväe veoki kastis sai viga viis inimest

Võrumaa TeatajaTÄIENDATUD! Võrumaal sõitis Kuperjanovi jalaväepataljoni ajateenijaid vedanud kaitseväe veoauto kraavi kummuli ja vigastada sai viis autokastis olnud ajateenijat.

Ööl vastu reedet kell 00.50 juhtus õnnetus Võru vallas Puiga küla lähedal asuval kruusateel, kus 26-aastase ajateenija juhitud kaitseväe veoauto MAN kaotas pehme teeserva tõttu juhitavuse ja paiskus kraavi külili, teatas BNS-ile politsei- ja piirivalveameti korrapidaja. Sõiduki kastis olnud kolm inimest said esmaabi kohapeal ja kaks viis kiirabi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Teise jalaväebrigaadi teabeohvitser nooremleitnant Jaanika Ojakõiv ütles BNS-ile, et autot juhtis kaheksa kuud teenistuses olnud ajateenija, kellel on vastava kategooria sõiduki juhtimisõigus ning ta oli kaine. "Autojuht õnnetuse käigus vigastada ei saanud," lisas ta.

"Sõidukiga transpordititi ajateenijaid peale õppuse lõppu väeossa. Autos viibis sellel ajal rühmajagu ajateenijaid," lausus Ojakõiv. "Õnnetuses sai viga viis ajateenijat, vigastused ei olnud eluohtlikud ning viiest ajateenijast neli on tagasi väeosas ja üks viibib veel haiglaravil."

Ojakõiv lisas, et vigastada saanud ajateenijate lähedasi on juhtumist teavitatud. 

"Ööl vastu reedet teostati maastikul allüksustele väljaõpet, mis hõlmasid ka öist tegevust. Näiteks orienteerumist öisel ajal. Õppus lõppes motoriseeritud rännakuga väeossa," lausus Ojakõiv.

20 PÄEVA ENIMLOETUD