Menu

.      

Uued asjaolud liiklusõnnetusest!

FOTO: Võrumaa TeatajaKreutzwaldi tänava avarii üks põhjuseid võib olla asjaolu, et Vabaduse tänaval puuduvad "anna teed" märgid, mis seoses tänava remondiga maha võeti ja mida pole tagasi pandud.

LIIKLUSÕNNETUS • Võru südalinnas Vabaduse ja Kreutzwaldi tänava ristmikul sõitis Prantsuse kodanik autoga ilma peatumata peateele, mis tõi kaasa kokku kolme auto plekimõlkimise. Õnnestuses sai vigastada kolm inimest.

Politsei teatel juhtus õnnetus kella 20.44 ajal Kreutzwaldi ja Vabaduse tänava ristmikul, kus Prantsusmaa kodanik, 32aastane Aude eiras Toyota Aurise roolis „anna teed” liiklusmärki, sõites esialgsetel andmetel järve poolt tulles Vabaduse tänavalt välja ristuvale peateele ja põrkas kokku paremalt poolt lähenenud Audi A4 Avantiga, mida juhtis 26aastane Lauri. FOTO: Martin Pikk Facebook (Võrukad!)Ristmikule jäänud Toyotaga omakorda põrkas kokku peateel vasakult lähenenud sõiduauto Mazda 5, mida juhtis 43aastane Maano.

Kõikide sõidukite juhid olid kained ning turvavarustust kasutati nõuetekohaselt. Sündmuskohal oli sõidutee asfaltkattega ja kuiv ning sõidukite rehvid vastasid nõuetele. Toyota kaasreisija, 32aastane Daussau, ning Mazdas sõitnud 43aastane Lagle ja 12aastane Mihkel said vigastada ning kiirabi viis nad Lõuna-Eesti haiglasse, kust nad lubati pärast esmaabi andmist kodusele ravile.

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD