Menu

.      

Antsla vald otsib Antsla - Kobela kergliiklustee ehitajat

Antsla linnas Metsa tänava ääres kulgeva Antsla–Kobela kergliiklustee asukoht maa-ameti kaardil. Allikas: MAA-AMETI KAARDISERVER

Võrumaal asuv Antsla vallavalitsus kuulutas välja riigihanke Antsla linna ja Kobela aleviku vahelise kergliiklustee ja valgustuse ehituseks.

Kergliiklustee algab Antsla linnas Veski ja Võidu tänava ristmikult, kulgeb paralleelselt Antsla-Laatre maanteega ning lõpeb Kobela alevikus Valga maantee ja Kesk tänava ristmikul, selgub hankedokumentidest.

Kergliiklustee laius on 2,5 meetrit ja ehituse käigus rekonstrueeritakse ka maantee ääres olevad kaks bussipeatust. Kergliiklustee eesmärk on paralleelselt maanteega jalakäijate ja jalgratturite liiklusohutuse tõstmine. Kergliiklustee pikkuseks on veidi üle 3,5 kilomeetri.

Pakkuja viimase kolme lõppenud majandusaasta netokäive peab olema vähemalt 1 miljon eurot aastas ja ta peab viimase kahe aasta jooksul olema teostanud sarnaseid ehitustöid.

Hankelepingu sõlmimise kriteeriumiks on madalaim hind ja pakkumisi riigihankel osalemiseks ootab Antsla vallavalitsus 29. veebruaril kella 11-ni.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD