Menu

.      

Võrumaa Teataja veebialbumis on üle 21 000 foto

Fragment ekraanitõmmisest.VEEBIGALERII • Üks pilt ütleb vahel rohem kui tuhat sõna. Võrumaa Teataja on püüdnud oma lugejateni tuua emotsioone ja huvitavaid mõtteid sõnadega ning nüüdseks juba neli aastat ka fotode näol.

Esimese pildiseeria laadisime üles 2010. aasta 30. aprillil ja selleks oli „Uma laulu võistluskontsert Pokumaal”. Seda pildiseeriat on nüüdseks käidud vaatamas 2658 korral. Sellest ajast on kohe-kohe möödumas neli aastat.

Praegu on võimalik valida rohkem kui 300 albumi vahel. Fotosid kokku on aukartustäratavalt suur hulk – üle 21 000. Vaadatuim fotogalerii on „Võrumaa põllumeeste päev Sännas 2012. aastal”. Seda albumit on vaadatud 10 963 korda. „Uma peo” 2010. aasta rongkäigu pilte on vaadatud 9749 korda. Kolmandal kohal on vaadatavuselt Seto kuningriigi päevade album (9614 vaatajat). Lisaks fotodele on Võrumaa Teataja veebilehel ka terve rida videosid.

Tule julgelt veebilehele www.pildigalerii.vorumaateataja.ee ja tee tutvust sealsete pildigaleriidega! Äkki oled ka sina, sinu lähedased või tuttavad mingile pildile jäädvustatud.


Kui sul, hea lugeja, on soov mõnda pilti ka enda kodualbumisse lisada, siis neid saab tellida kirjutades e-postiaadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..{jcomments lock}

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD