Menu

.      

Naine viis kelmi jutu peale sularaha pakiautomaati

  • Kirjutas BNS

Võrus viis kergeusklik naine kelmi jutu peale sularahaautomaati 1900 eurot, millest ta siiski ilma ei jäänud, kuna kiirelt tegutsenud politsei ja Omniva said automaadist raha tagasi. 

Naine sattus kelmi teele teisipäeval, kui sai telefonikõne end telefoniettevõtjana esitlenud kelmilt. Naisele teatati, et tema leping lõpeb peagi ning uue lepingu sõlmimiseks tuli tal see Smart id-koodidega kinnitada. Naine seda ka tegi, kirjeldas Lõuna prefektuuri pressiesindaja toimunut. 

Järgmise kõne sai naine mõne minuti möödudes juba Eesti Pangalt, mille esindaja palus tal oma pangakontolt raha välja võtta ning see siis pakiautomaati toimetada. Naisele lubati, et ta saab raha tagasi. Kahjuks naine seda kõike ka uskus, ta võttis oma raha välja ja viis siis pakiautomaati.

Paraku oli tegu taaskord kelmidega, kes petsid naiselt välja kokku 1900 eurot. Naine andis juhtunust kiirelt teada politseile ning üheskoos Omnivaga õnnestus pakiautomaadist raha tagasi saada enne, kui kelmid sellele järele läksid. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses. 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD