Menu

.      

Eesti Lasterikaste Perede Liit otsib aasta suurperet

  • Kirjutas BNS

Mullu osales konkursil 76 peret, tiitli võitis kuuelapseline perekond Alev Võrumaalt. Toimekas perekond elab isa Aivo poolt vanasse koolimajja rajatud moodsas kodus, kuhu mahub lisaks ka šokolaadivabrik koos kodukohvikuga. FOTO: Aigar Nagel

Eesti Lasterikaste Perede Liit ontsib esmaspäeval algava konkursiga aasta suurpert, mille tunnustus on Bigbanki 10 000-eurone stipendium.

„Suurpered on nutikad – jõud ühendatakse, üksteist aidatakse ning suure kätemerega saavad kodused toimetused kiirelt tehtud. Aasta Suurpere tiitliga soovime tänada hakkajat perekonda, kes on vaatamata keerulise ajale suutnud säilitada positiivse meele ning olnud eeskujuks ka teistele perekondadele,“ sõnas liidu prtesident Aage Õunap.

Bigbanki Eesti juhi Jonna Pechteri sõnul suurendati tänavu stipendium rekordilise 10 000-euroni ning selle eesmärk toetada laste huvitegevust, pakkuda võimalusi õppimiseks ja arenemiseks. „Suurtel peredel on palju põnevaid ideid ja soovime, et need saaks teoks ning unistused täide viidud,“ ütles Pechter.

Aasta Suurpere konkurss toimub tänavu kahteteistkümnendat korda. Konkursist on oodatud osa võtma kõik tegusad ja toimekad nelja või enama lapsega perekonnad. Kandidaate saavad esitada 19. aprillini kõik inimesed – perekonnad ise, suurpere töökaaslased, pereliikmed, tuttavad ja sõbrad. Selleks on vaja täita Eesti Lasterikaste Perede Liidu veebilehel vastav ankeet. Aasta Suurpere selgub emadepäeval, 9. mail.

Mullu osales konkursil 76 peret, tiitli võitis kuuelapseline perekond Alev Võrumaalt. Toimekas perekond elab isa Aivo poolt vanasse koolimajja rajatud moodsas kodus, kuhu mahub lisaks ka šokolaadivabrik koos kodukohvikuga.

Eesti Lasterikaste Perede Liit loodi 1996. aastal. Liit on nelja ja enamaga lapsega peresid koondav katusorganisatsioon, mis lähtub oma tegevustes suurte perede väärtustamisest ja toetamisest. Liidu võrgustiku moodustavad 21 maakondlikku liikmesorganisatsiooni, kuhu kuulub 1800 nelja ja enama lapsega perekonda, kus on kokku sirgumas enam kui 8500 last.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD