Menu

.      

Terminal Oil reageeris hinnalangusele maailma kütuseturul

  • Kirjutas BNS

Võru Terminal Oil 06 November 2020 16:39

Eesti pereettevõte Terminal Oil reageeris maailmaturu naftahindade muutustele kütusehinna langetusega, alandades bensiini- ja diislihinda 3,2 senti liitri kohta. 

“Meie eesmärk on pakkuda klientidele võimalikult kvaliteetset teenust ning üks osa sellest on kiire reageerimine maailmaturu naftahindade langusele, mis väljendub madalamates kütusehindades tarbijatele. Kaupade roteerumise lõpp seoses talvistele kütustele üleminekuga andis meile võimaluse reageerida reedestele sündmustele maailmaturul juba täna”, ütles Terminal Oili tegevjuht Jörgen Õigus pühapäeval pressiteate vahendusel.

New Yorgi ja Londoni toorainebörsidel langesid naftahinnad uuest koroonaviiruse variandist põhjustatud ärevuse tõttu järsult. New Yorgis langes toornafta jaanuaritehingute hind 10,24 dollari võrra 68,15 dollarini barrelist ja Londonis Põhjamere Brenti jaanuaritehingute hind 9,50 dollarit 72,72 dollarini barrelist. Üks barrel on ümberarvestatult ligi 159 liitrit.

"Toornafta hinnad on järsult kukkunud, kuna kardetakse, et see uus mutatsioon võib nõudlusele lisasurvet avaldada," ütles reedel CMC Marketsi analüütik Michael Hewson.

Lõuna-Aafrikas tuvastati hiljuti uus viirusetüvi omikron, mis võib teadlaste hinnangul osutada deltatüvest nakkavamaks ja vaktsiinile resistentsemaks. See võib anda aga hoobi maailmamajanduse taastumisele.

20 PÄEVA ENIMLOETUD