Menu

.      

Lähipäevad toovad kuni 15 kraadi pakast

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Lähipäevad toovad kuni 15 kraadi pakast

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil tõeliselt talviseks, kui öösiti langeb õhutemperatuur paiguti kuni 15 miinuskraadini. 

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest lund ja tuiskab. Puhub loodetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 18 m/s, hommikuks nõrgeneb veidi. Külma on 3-9 kraadi, saarte rannikul on temperatuur 0 ja 3 külmakraadi vahel. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund. Puhub valdavalt läänekaare tuul 3-9, ennelõunal rannikul puhanguti kuni 15 m/s, õhtupoolikul pöördub tuul itta. Külma on 3-8, õhtul 8-14 kraadi.

Neljapäeva öösel pilvisus tiheneb. Kohati sajab lund, hommikuks saju võimalus suureneb. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7, saartel pöördub itta ja kirdesse ning tugevneb 5-11, puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 7-12, kohati kuni 15 kraadi, saartel ja kohati rannikul 2-6 kraadi. Päeval on pilves ilm ja mitmel pool sajab lund ja tuiskab. Puhub kirdetuul 5-11, saartel puhanguti 15 m/s, õhtul pöördub põhja. Külma on 2-8, Kirde-Eestis kohati kuni 11 kraadi.

Reede öösel on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lund. Puhub põhjakaare tuul 2-8, öö hakul rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Külma on 2-8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, õhtul sajuvõimalus väheneb. Tuul pöördub läänekaarde tuul 1-7 m/s. Külma on 2-8 kraadi, saarte rannikul näitab termomeeter kohati 0 kraadi.

20 PÄEVA ENIMLOETUD