Menu

.      

Uuel nädalal läheb ilm taas soojemaks

  • Kirjutas BNS

Uuel nädalal läheb ilm taas soojemaks FOTO: Pixabay

Kui nädalavahetuseks prognoosib ilmateenistus jahedat ja vihmast ilma, siis uue nädala alguses läheb ilm veidi soojemaks.

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s. Sooja on 3-9 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, õhtul sadu ja pilved hõrenevad. Puhub edela- ja läänetuul 4-9, puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 10-15 kraadi. 

Pühapäeva öö hakul saartel pilvisus tiheneb ja hakkab vihma sadama ning sadu laieneb hommikuks üle maa. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s. Sooja on 3-9 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ning aeg-ajalt sajab vihma. Pärastlõunal saartest alates pilvisus hõreneb ja saju võimalus väheneb. Puhub edela- ja läänetuul, saartel loodetuul 5-10, puhanguti 13 m/s. Sooja on 10-14 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on selge, kohati vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Öö hakul puhub läänekaare tuul 2-8 m/s, pärast keskööd tuul vaibub ja on hommikul muutliku suunaga. Sooja on 2-7 kraadi, maapinna lähedal langeb temperatuur kohati 0 kraadi ümbrusse, meremõjuga rannikul on sooja kuni 10 kraadi. Päeval lõuna poolt alates pilvisus tiheneb ja hakkab vihma sadama, pärastlõunal muutub sadu laialdasemaks ja õhtul tihedamaks. Puhub idakaare tuul 3-8 m/s. Sooja on 13-19 kraadi.

20 PÄEVA ENIMLOETUD