Menu

.      

Lähipäevil võib mitmel pool hoovihma sadada

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Tamula rand 26.06.2022 FOTO: Aigar Nagel

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on lähipäevil jätkuvalt kuumad ilmad, kuid palavust leevendavad kohatised hoovihmad.

Ööl vastu teisipäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on 16-21 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikest. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 1-7 m/s, äikese ajal on tugevate puhanguti oht. Õhutemperatuur on 28-32, meremõjuga rannikul ja sajuhoogude all kuni 22 kraadi.

Ööl vastu kolmapäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, võib äikest olla. Puhub valdavalt lõuna- ja kagutuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 15-20 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Sajab hoovihma, kohati on äikest. Puhub idakaare tuul, Lääne-Eestis pöördub läänekaarde, kiirust 2-8 m/s, äikese ajal on tugevaid puhanguid. Õhutemperatuur on 26-31, meremõjuga rannikul ja sajuhoogude all kuni 22 kraadi.

Ööl vastu neljapäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab kohati hoovihma, võib äikest olla. Puhub idakaare tuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 14-20 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub idakaare tuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 25-31, meremõjuga rannikul kuni 22 kraadi.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD