Seksuaalkurjategja Ain Krist peab vanglas edasi olema

Seksuaalkurjategja Ain Krist peab vanglas edasi olema

Jõhkrate seksuaalkuritegude eest pikka vangistust kandev motomeeste kunagine eestkõneleja Ain Krist peab vanglas edasi olema, kuna riigikohus ei võtnud tema kaebust esmaspäeval menetlusse.

Tartu maakohus leidis tänavu jaanuaris, et 45-aastase Kristi tingimisi vangistusse lubamiseks puudub alus. Samale seisukohale jõudis hiljem ka Tartu ringkonnakohus. Seepeale pöörduski Krist kaebusega riigikohtusse, kuid kuna kaebus ei saanud esmaspäeval menetlusluba, peab mees vanglas karistust edasi  kandma.

Krist kannab Harju maakohtu 3. juulil 2009. aastal mõistetud otsusega nelja aasta ja kaheksa kuu pikkust vangistust, mida ta asus kandma 2008. aasta 21. augustil. Vangistuse kandmise aeg lõpeb 2013. aasta 21. aprillil.

Harju maakohus mõistis 2009. aastal lapsi, loomi ja naisi seksuaalselt ahistanud Kristile piinamise, väikelaste kallal sugukire vägivaldse ja korduva rahuldamise ning lastest räigete pornograafiliste piltide ja videote tegemise eest nelja aasta ja kaheksa kuu pikkuse reaalse vangistuse. Hiljem jättis süüdimõistmise jõusse ka Tallinna ringkonnakohus.

Kristi uurinud ekspertide sõnul on mehel ravimatu seksuaalne kõrvalekalle.

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD