Tallinki laevalt merre hüpanud mees elas kolm nädalat väikesel saarel

Märtsi  lõpus Tallinki reisilaevalt merre hüpanud eestlane leiti Helsingi lähedal väikeselt saarelt, kus mees oli ligi kolm nädalalt elanud, kirjutab portaal mtv3.fi.

Selgus, et mees oli pärast laevalt vette hüppamist tegu kahetsema hakanud, ujunud Pihlajasaarele ja seal kolm nädalat redutanud. Siis aga viipas ta mööduvale kaatrile ja mees päästeti saarelt.

Mehe sõnul toitus ta saarel oleku ajal veest, kartulikrõpsudest ja küpsistest, mida ta leidis hoonest, kuhu ta saarel sisse murdis.

27-aastane eestlane hüppas Tallinnast Helsingisse sõitnud laevalt üle parda 28. märtsil just enne laeva saabumist Soome sadamasse. Soome politsei esindaja Pauli Åkerla sõnul talletas mehe hüppamise laeva turvakaamera. Samuti teatas mehe tuttav politseile ta kadumisest.

Üle parda hüpanut otsis Soome merepääste, kuid ei leidnud. Åkerla sõnul mees ilmselt varjas end otsijate eest, sest vastasel korral oleks ta ka leitud.

bns

Comments  
  +2
Noo nüüd siis paljudel mõtlemisainet. oodake kuna vesi soojeneb ja on koht olla kus vaikselt nädalaid veeta kui elumõtetest pea täis
  +1
Kuidagi imelik, et söök oli saarel olemas.
  +3
Hüppaks ise ka.
Kui vaatata, mis maailmas toimub (vihkamine,vägivald,kurjus,vaimupimedus),siis tahaks karjuda - "peatage maailm..,ma tahan maha !". Kahjuks on Võru osake maailmast.
Selle valguses põgeneks ka vahel tsivilisatsioonist.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD