Menu

.      

Võru Vesi kuulutas välja reoveepumplate rekonstrueerimishanke

www.voruvesi.eeAS Võru Vesi kuulutas välja riigihanke kolme reoveepumpla rekonstrueerimiseks.

Hanke sisuks on Pikk tänav 6a, Kuuse tänava ja Kubja põik tänava reoveepumplate rekonstrueerimine ning kõige mahukamad tööd on hanketeate kohaselt plaanis Pika tänava pumplas.

Pikk tänav 6a reoveepumpla rekonstrueerimise käigus rajatakse uus elektri– ja automaatikasüsteem koos kaugjuhtimiskeskusega ühendamisega, vahetatakse pumbad ja torustikud, paigaldatakse võre ja press, rajatakse ventilatsioonisüsteem, rekonstrueeritakse pumpla hoone, rajatakse piirdead, teekatted ja haljastus.

Kuuse ja Kubja põik tänaval asuvate kompaktsete reoveepumplate rekonstrueerimisekäigus korrigeeritakse automaatikasüsteem, mis ühildatakse kaugjuhtimiskeskusega, vahetatakse pumbad ja torustikud ja muu sellega kaasnev.

Hanke eeldatav maksumus ilma käibemaksuta on 255 736 eurot ja seda rahastatakse keskkonnainvesteeringute keskuse veemajanduse keskkonnaprogrammist.

Hanke pakkuja majandusaastate 2009-2011 keskmine netokäive peab olema olnud vähemalt 400 000 eurot ja kolme aasta peale kokku 1,2 miljonit eurot.

Hankelepingu sõlmimise kriteerium on madalaim hind ja pakkumisi riigihankel osalemiseks ootab AS Võru Vesi 20. veebruaril kella 13-ni.{jcomments lock}


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD