Menu

.      

Sõbrapäevakingiks oma fotodega kalender

Vasakult: Triinu Djomin, Andri Saar, Lisbeth Sulg, Anette Pihus, Elisabeth Olesk ja Sander Koobak Päkapiku lasteaia Päka rühmas näitamas oma uut kalendrit. Foto: MAILIT PAJUKINGITUS • Saaremaal tegutsev seitsme töötajaga ettevõte, OÜ EQ Computer kuulutas eelmise aasta lõpu lähenedes välja kampaania, mille eesmärk oli välja anda kümme tasuta oma lisatud fotodega kalendrit lasteaedadele. Täpsemalt pidi lapsevanem või lasteaiakasvataja veebikeskkonnas kalendrid.ee kalendrit valmistades lisama iga kalendrikuu juurde oma soovitud fotod, mille hulgas ka vähemalt kaks rühmapilti, ja laste sünnipäevad. Üks niisugune kalender tuli vahetult enne sõbrapäeva ka Võrru.


Lasteaedadele kalendrite kinkimise idee tekkis ettevõtte müügijuhi Taavi Songi sõnul sellest, et paar aastat tagasi oli üks nende oma töötajatest ühe niisuguse kalendri oma lapse lasteaiale kinkinud. „Nii tuligi mõte, et võiks ka teisi lasteaedasid sellel moel rõõmustada,” lisas Songi.


Jõulukingi asemel sõbrapäevakingitus


Kui algselt oli kalendrid plaanis välja anda jõuluks, siis viimased kalendrid, mille hulgas ka Võrru tulnud kalender, said tema sõnul lapsevanemad-lasteaiaõpetajad valmis veebruari alguseks. Ilmselt oli asi selles, et palju reklaami ei tehtud ja info levis rohkem endiste klientide ringis, mistõttu läks enamik kümnest kalendrist just Tallinnasse, kus elab 50 protsenti ettevõtte klientidest.


Siinkirjutajagi oli ettevõtte teenuseid varem kasutanud ja otsustas oma kujundusoskusi proovile pannes ka Võru Päkapiku lasteaia Päka rühma rõõmustada, kus tema laps käib. Vahetult enne sõbrapäeva oli ilus kink lasteaiale kätte anda. Taavi Songi sõnul tegid enamiku kümnest kalendrist lasteaiaõpetajad, kuid umbes ühe neljandiku valmistasid lapsevanemad. Lisaks Võrule läks kalendreid ka näiteks Tallinnasse, Kesk-Eestisse ja Pärnusse.


Kohe pärast seda, kui kümme kalendrit olid kulleriga teele saadetud, alustas OÜ EQ Computer uut samasugust kampaaniat. Taavi Songi ütles Võrumaa Teatajale, et kuna vahepeal on nende firma Facebooki lehele juba nii palju fänne kogunenud, on seekord huvi kalendrite vastu kiiremini tulnud ja mõned kalendrid juba broneeritudki. Siiski – ehk kuulis mõni Võrumaa lasteaedadest alles nüüd uudist tasuta kalendri saamise võimalusest ja tahab ka seda saada? Minge asja uurima – vaev tasub end ära! Ja veel – Songi ütles, et kalendri võivad endale ka algklassid saada, mistõttu võiksid kalendrimeisterdamisele teiste seas mõelda ka näiteks Võrumaa koolide klassiõpetajad. EQ Computer on mainekas ettevõte, sest igal aastal novembris, detsembris, jaanuaris tuleb neil ette päevi, kus nad saadavad teele 500 000 kalendrit – enamasti jõuavad need tänu kulleriteenusele kohale ühe päevaga.

20 PÄEVA ENIMLOETUD