Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /data01/virt3788/domeenid/www.vorumaateataja.ee/htdocs/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Sportlik aastapäev Sõmerpalu vallas ja traditsiooniline vastlapäevaüritus

RAHVAÜRITUS • 24. veebruaril toimus Võrumaal tervisekilomeetrite kogumise päev. Sõmerpalu vallas oli võimalik sel üleriigilisel tervisespordiüritusel osaleda Sõmerpalus ja Osulas. Kahjuks mängis ilm korraldajatele vingerpussi ning Osulas välja kuulutatud uisupäev asendati matkaga Osulast Sõmerpallu, kus kohtuti suusatajatega.
Matkajate seas oli kõige pisem vaid 2,5aastane, kes värskes õhus olles otsustas vahepeal väikse uinaku teha. Lapsed, kes matkas ära väsisid, said sõita korraldaja Allan Terve meisterdatud kelgul.


Kogu matkatee kestel saatis meid isamaaliste laulude muusika. Matka lõpus võttis meid vastu vallavolikogu esimees, kes oli juba oma tervisekilomeetrid Sõmerpalus kogunud. Sõmerpalu suusaradadel käis umbes 60 inimest tervisekilomeetreid kogumas. Koos matkajatega koguti kokku üle 300 kilomeetri.


Esmakordselt olid suusaraja stardis ka vallavanem Aare Hollo ja volikoguesimees Aivar Rosenberg.
Suusapäevaku ja matka organiseerijad olid Ossi Tare ja Allan Terve.


Puhkepäevade spordiüritused jätkusid pühapäeval, 26. veebruaril vastlapäevaga Osulas. Vaatamata jäisele kelgumäele oli traditsioonilisel vastlapäeval osalejaid piisavalt. Tegevusi jagus nii beebidele-lastele kui ka täiskasvanutele. Ürituse lõpus pakuti suppi ja vastlakukleid.


Vastlapäeva korraldajad olid Sõmerpalu valla noortevolikogu, Osula külaselts ja Sulbi Maarahva Selts.


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD