Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /data01/virt3788/domeenid/www.vorumaateataja.ee/htdocs/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Meil on lumelinn!

VASTLAPÄEV • Teisipäeval, 21. veebruaril tähistati Rõuge lasteaias vastlapäeva. See päev oli tavapärasest teistsugusem – vanemad tulid pärast lõunat lasteaeda, kuid ei kiirustanud lastega koju, vaid hakkasid pargi alla kuhjatud lumehunnikutele „elu” andma. Tegemist jätkus kõigile. Vaatamata tuisusele ilmale oli kõigil lõbus ja tore.


Lumelinnaehitusse olid kaasatud kõigi rühmade vanemad, kel soovi ja tahtmist veidi meisterdada, kühveldada ja veega solistada ning muidugi meie enda kohalikud pritsimehed. Peamine eesmärk ja ühine soov oli teha laste õuesviibimine põnevamaks.


Ühisel nõul ja jõul kerkis pargi alla kahe sabaga lohe, samuti käigud ja kelgumägi ning mitmes mõõtmes trepiastmed. Kõikide atraktsioonide valmistamiseks tõsteti paika ja paigast ära sadu kui mitte tuhandeid kühvlitäisi lund ja pritsiti vett nii kastekannudest kui ka voolikust. Kui lumelinn valmis, katsetati kõik atraktsioonid kohe ka ise ära. Lapsed on ju väärt kõige paremat!
Kokatädi ehitamisest küll osa ei võtnud, kuid meie peale oli ta mõelnud küll: termostes oli valmis soe tee ja korvides barankad. Küll maitses hea!


Täname kõiki vanemaid, kes leidsid aega ja tahtmist ning tulid kaasa lasteaia välja pakutud lumelinna ideega. Suur tänu kõikidele meisterdajatele! Täname ka Kermo ja Kevini isa, kes oma traktoriga aitas lund sobivatesse kuhjadesse lükata. Hästi suur-suur aitäh Rõuge Priitahtlikele Pritsimeestele, kes meid igakülgselt aitasid ja meie ühised jõupingutused veega üle kastsid, et liumägi kannataks välja selle pealetungi, mis on ees ootamas.


Vastlapäev on üks tore hoogne rõõmupäev. Eriti meeldejääv last-tuntud vanarahva tähtpäeva!


 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD