Menu

.      

Võrumaa suuremad tööandjad on koroona suhtes valvsad, aga olukorra üle kontrolli ei oma

  • Kirjutas Heleri Lakur

Praegu tehasekülastused piiranud piima- ja juustutööstus AS Valio Eesti töötab koroonaviiruse leviku ajal piiratud suhtlusega ja väldib silmast silma kohtumisi. Võru juustutehases, kus toodetakse kõigi aegade populaarseimat juustu Atleet, pole pidanud ükski töötaja kodusele režiimile jääma. Foto: AS VALIO EESTI

Ülevaate andmiseks olukorrast Võru maakonna tööandjate töökorralduses koroonaviiruse leviku tõkestamisel uuris toimetus sel nädalal, kuidas on kohalikud ettevõtjad võtnud omaks terviseameti ettekirjutused.

Samuti küsisime, kuidas on tööandjad valmistunud olukorraks, kui töökohustustest soovivad eemal viibida töötajad, kes on lähiajal naasnud riskipiirkondadest ning kas selle tõttu on mõni tehase-  või liinitöötaja pidanud end töökohustustest vabaks võtma.

Käib suurem teavitustöö

Kui toimetus sel nädalal ettevõtjatega ühendust võttis, vastas üks Võru linna suurimaid tööandjaid, et ei soovi kommentaare anda. Lisades, et ei soovi praeguse ajal anda põhjust suurema paanika õhutamiseks. Ligemale 190 töötajaga Baltimaade üks suurimaid liimpuitmaterjali valmistajaid, ASi Barrus tegevjuht Jürgen Ainsalu teatas Võrumaa Teatajale üleeile, et Barruse liimpuidutehas oli veebruarikuu viimasel nädalal kollektiivpuhkusel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Seotud lood

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD