Menu

.      

Külmunud veetorude sulatamine lõppes tulekahjuga

Foto: Võrumaa Teataja7. veebruaril kell 14.58 põles Võru linnas ühes Kreutzwaldi tänava kahekorruselises kortermajas vahesein ja tuli levis ka vahelaele. Tulele ligipääsemiseks avasid päästjad viis ruutmeetrit äsjaremonditud vaheseina ja ühe ruutmeetri teise korruse põrandat.

 

Korteris oli voodihaige naine, kelle kiirabi tervise kontrollimiseks haiglasse toimetas. Õhtul lubati kannatanu koju. Osa majarahvast on juba viis päeva ilma veeta olnud, kuna vesi on kinni külmunud. Anonüümsust palunud isiku sõnul olevat tuli alguse saanud ülepingest elektrijuhtmetes. Elanik seletas, et torude lahtisulatamiseks oli appi palutud „kinnisvarapoisse”, kes kasutavad vee vallapäästmiseks tugevat elektripinget ja akut.

Foto: Võrumaa Teataja

 

Päästetöö juhi esialgsetel andmetel süttis tulekahju aga lahtise tulega torude sulatamisest. Päästjad hoiatavad, et hoone sees lahtise tulega torude sulatamisest võib alguse saada raskete tagajärgedega tulekahju ja sellist ohtlikku tegevust kindlasti teha ei tohi. Torusid saab sulatada soojapuhuri või kuuma veega. Nõu ja abi saamiseks tuleb pöörduda asjatundjate poole.

20 PÄEVA ENIMLOETUD