Menu

.      

FOTOD Kurikaelad armastavad üldkasutatavaid paiku rüüstata

  • Kirjutas Kadi Annom

Sõlekese lasteaia territooriumile mängima tulevad lapsed peavad arvestama väravale märgitud reeglitega. Kahjuks eksitakse üsna tihti ka selle vastu, et lapsi lubatakse mänguväljakule vanema järelevalveta. Fotod: AIGAR NAGEL

Kuigi kevadilmad ei ole veel pikemaid soojakraade tunda andnud, toob valge aeg aina rohkem noori tänavatele. Üheskoos värskes õhus ajaveetmise vastu ei ole kellelgi midagi, kuid aina rohkem kiputakse kas igavusest või pahatahtlikkusest võõra vara kallale. Ühiskasutatavad mänguväljakud, parklad, tänavad ning muu linnaruumi kuuluv on rajatud selleks, et inimeste endi heaolutaset tõsta ja luua võimalusi aja sisustamiseks.

Olevi tänaval asuva lasteaia Sõleke mänguväljakul süüdati laupäeval mängumaja sein ja katus. Direktori Tiina Kala sõnul on kogu videosalvestistelt saadud info edasi antud politseile. Kahjude maksumust on direktori sõnul veel vara hinnata. FOTO: Aigar Nagel

Tulekahju mänguväljakul

Laupäeva õhtul kella üheksa ajal sai päästeamet teate, et Võrus Olevi tänaval Sõlekese lasteaia hoovis põleb laste mängumaja sein.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD