Menu

.      

PUR-vaht hoiab toasooja ja polüurea kattematerjal annab vastupidava kaitse

  • Kirjutas Sten Sang

Vanemate puumajade puhul on üldine tagasi- side olnud selline, et kui muidu köeti maja iga  päev, siis pärast Purest Paigalduse tehtud soo- justustöid piisab ühest-kahest korrast nädalas.

Võrus kolm aastat tegutsenud Polytermi üks omanikest Keven Uibo tõdeb lehele, et hetkel ta PUR-vahuga soojustamisega enam aktiivselt ei tegele ja plaanis on oma ettevõttes osaluse mahamüümine. „Tööd jagus ja asi sujus – Võrumaal oli töömahtu omajagu ning tagasiside oli positiivne. Üritasin soojustamist teha hästi korralikult ja kliendisõbralikult,” märgib ettevõtja.

Uued tuuled firmajuhi elus

Ettevõttest väljaastumise selgitusena toob Keven Uibo välja, et enda huvi rauges ning ta ei jaksanud enam mitmel rindel samaaegselt rabada. „Viimane periood oli päris töötihe ja nägin, et inimesed võtsid PUR-vahu kiiresti omaks. Eks igasuguste soojustusmaterjalide kättesaadavus ole praegu limiteeritud ning hinnad on kõrged,” leiab ta.

Polüurea membraaniga saab hästi  üllatada näiteks mõne vanema sõidu- ki omanikku – peale polüureaga kat- mist näeb auto välja parem kui uuena.  Fotod: PUREST PAIGALDUSE OÜ

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD