Menu

.      

Ema, vanaema, vanavanaema, postikuller – Aime Vunder

  • Kirjutas Kalev Annom

Nooruslik Aime Vunder ei tee numbrit, et on mitmel korral talvel lumme kinni takerdunud ja traktoristi kutsunud, sest postiring vajab teenindamist. Veel sõnab Aime Vunder, et on mõelnud ka koduseks jäämisest, kuid alati on ta nii-öelda ära räägitud, et tööandja vajavat teda. Pildil on Aime Vunder oma varahommikusel töökohal. Foto: KALEV ANNOM

Eesti Posti/Omniva meediasuhete juhi Kristina Haavala sõnul on Aime Vunder töötanud Eesti Postis/Omnivas kokku ligi nelikümmend aastat.

Aime on töötanud sidesõlme postioperaatorina, sidejaoskonna juhatajana, postipunktis klienditeenindajana, kirjakandjana ja postikullerina. Aime on end tõestanud vastutustundliku ja keskendunud töötajana, kes on alati valmis nii uuendusteks kui ka lisakohustusteks, et abistada teisi. Aime on enda suhtes nõudlik ning hindab kvaliteetset tööd. Kliendid kiidavad ning imestavad tema kiiruse üle. Vabal ajal on Aime Vunder täiskohaga vanaema ja vanavanaema.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD