Menu

.      

FOTOD Kopamees tõmbas auto kraavist tee peale

  • Kirjutas Kalev Annom

Liiklus oli Võru-Haanja teel tihe, sest suusailm meelitas Haanja radadele, kus metsa sees ei häirinud sõitjaid ka tuul. Fotod: KALEV ANNOM

Pühapäeva, 26. detsembri keskpäeva paiku sõitis Võru-Haanja teel lauges parempoolses kurvis teelt välja vasakule kraavi sõiduauto.

Maanteel on näha auto teekond läbi lumevalli vasakule kraavi. Ehk tänu sellele, et oli teine jõulupüha, ei juhtunud keegi vastu sõitma ja auto maandus kraavi. Liiklus oli aga üpris tihe. Oli veel teinegi vedamine, et abi ekskavaatori kujul seisis mõnekümne sammu kaugusel. Kopamehel kulus sõiduauto kopaga tee peale tõmbamiseks ainult mõnikümmend sekundit.

Lumisel teel on näha, kuidas auto vasakule kraavi libises. Arvatavasti puutus auto parempoolne esiratas korraks tee paremal pool olnud lumevalli ja vale roolipööre muutis auto juhitamatuks. Foto: KALEV ANNOM

Esialgsetel andmetel oli jõulupühade ajal Eestis kümmekond rasket liiklusõnnetust, kus surma sai üks suverehvidega Mercedes-Benzi juht, kes põrkas Valgamaal kokku veokiga. Vigastatuid oli liiklusõnnetustes kokku üle kuraditosina. Joobes juhte tabati üle 60. Nende väga kurbade numbrite taga on ühel või teisel moel inimeste elu ja saatused. Ees on aastavahetus.

Olgem ettevaatlikud!

Ekskavaator tiris sõiduki kraavist välja sellise kergusega, nagu oleks tegu tikutopsiga FOTOD: Kalev Annom

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD