Menu

.      

Wermo investeerib tootmisesse ja toob turule kaks uut mööblisarja

Wermo plaanib Raul Vene sõnul lähematel aastatel suurendada oma tootemargi toodete osakaalu. Pildil mõned nädalad tagasi esitletud uus noortepärane mööblisari Fun.     Foto: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

PILDIGALERII MÖÖBLITOOTMINE • Wermo aasta tagasi lõppenud saneerimismenetlus oli edukas, mööblitootja kasvatab nüüd jõudsalt käivet ja kasumit ning tegeleb oma tootemargi toodete mahu tõstmisega. Mõne nädala pärast jõuab turule kaks uut mööblisarja. Nii ütles aktsiaseltsi Wermo juhatuse liige Raul Vene.

„Tootmismahtude kasvades tuleb tööd hakata tegema senisest rohkem, uued seadmed seda kõike ei asenda,” lausus Vene. „Otsime hetkel tootmismahu kasvu teenindamiseks tööle ambitsioonikaid ja õpihimulisi noori.” Tööd saab tema sõnul kuni 15 inimest, olemasolevaid spetsialiste välja ei vahetata.

Wermo töökultuur ja maine on Vene sõnul varasemate aastatega võrreldes heas mõttes muutunud. „Oleme panustanud tänapäevasesse töökeskkonda, nüüdisaegsetesse seadmetesse ning teeme tegevusi, et turule tuua kõrgema lisandväärtusega tooteid,” rääkis järgmisel aastal 70 aasta juubelit tähistava tehase juht.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD