Menu

.      

Selle nädala auhind läks Merike Hiiemäele

  • Kirjutas Kadri Nagel

Auhinnavõitja Merike Hiiemäe, kes on just mõni hetk tagasi tööpostilt saabunud. Päris hea, kui tööstuse kõrval kohe midagi nii silmale puhkavat ja rohelist on. Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA ❯ Seekordses auhinnasajus on võimalik võita hea ja paremaga täidetud grillikomplekte, mille on välja pannud OÜ Condor, (www.digipood.eu), mõnusaid sõiduelamusi Tamula järvel Tuuletark purjeretkedelt (www.tuuletark.ee). Euronics Võru aitab hoida rannavormi ja paneb välja diagnostilised kaalud Beurerilt, naturaltervisetoode.ee poolt on auhinnakorvis ootamas nahahooldustooted, Kuul piljard paneb välja peopaketi kaheksale inimesele ning veel loosime muruniiduki CL51CE.

Et osaleda nende auhindade loosimises, ei ole vaja teha mitte midagi muud, kui tellida Võrumaa Teataja digi- või paberleht vähemalt pooleks aastaks, siis oledki automaatselt loosirattasse lisatud. Peale selle osalevad loosimises ka kõik need, kes pikendavad oma praegust tellimust.

Sel nädalal läheb loosi väike grillpakk osaühingu Condor ja Digipoe poolt. Auhind sisaldab mõnusaid grilltooteid, diagnostilise kaalu Euronicsilt, OÜ Tootsimaja on poetanud pakki mesilasmürgiga kehakreemi, mida saab kasutada nii herpese, seljavalu kui ka põletike ja artriidi raviks.

Auhinna omanikuks saab Merike Hiiemäe, kellele ema tellis lehe kolm aastat tagasi kingituseks. Sellest ajast peale on Merike lehte lugema jäänudki. „Ükspäev läksin ja vaatasin postkasti, nii ta on käima jäänud,” seletab Merike Hiiemäe. Hobisid naisel eriti pole, kodu, töö ja lapsed võtavad lõviosa ajast. Merike töötab meistrina Jumekis. Ettevõte tegeleb mööbli tootmisega. Seda ametit on ta pidanud juba 15 aastat. Vahepeal vangerdusena ka Valgas elanud naine naasis Võrru, sest siin on ikka kõige parem elada.

Suveplaanideks on Merikesel suvemaja renoveerimine ja muidugi lastega aja veetmine. Lapsi on Merikesel kaks, mõlemad tütred.

Juba järgmine nädal ootavad ees uued auhinnad, mis oleks parem, kui enne jaanipäeva üks mõnus grillikomplekt võita.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD