Hoogne zumba tantsutas Tamula rannaliival kõigil tuju heaks

Trennihuvilisi tuleb aastast aastasse järjest juurde. Palav ilm tantsijaid ei heidutanud. Foto: AIGAR NAGEL

Teisipäeval tantsiti Tamula rannas selle aasta viimast rannazumbat. Tore ettevõtmine sai alguse neli aastat tagasi ning näitab nüüdseks aina huvi suurenemist.

PILDIGALERII Zumba on tantsuline treening, kus kiiremad rütmid vahelduvad aeglasematega. Mõnusad puusanõksud ja graatsiline liikumine hoiavad meele rõõmsa ja põletavad kaloreid nii, et ise ei märkagi.

Peale rannazumba on treenerid terve suve spordikeskuses ja suusabaasis ka teisi tunde vabas õhus andmas. Nii saab huviline valida endale just sobivama ja meeldivama ning sügishooajal alustatud treeningutesse ei pea pausi tegema.

Kui uurida stiile, siis Võru võib küll rõõmustada, sest treeningute osas oleme küll samal tasemel nagu Tallinn või Tartu. Intervalltreening, SKT, zumba, jumping – see keeleharjutusena tunduv sõnaderida võtab suisa guugeldama, et mis sorti kehaliigutustega seal tegeletakse. Muuseas, sügisest lisandub treener Kristiina loetellu veel ka poundfitness, mis tähendab mõnusat tantsulist liikumist trummipulkadega. Kõiki neid huvitavaid stiile on Kristiina Musto õppinud erinevates riikides. „Koolitusi on olnud nii Soomes, Eestis kui ka Leedus. Lähen sinna, kuhu vaja,” räägib Kristiina õhinal.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD