FOTOD OÜ Multipaneel arendusjuht: müük on läinud hästi, aga ma ei taha midagi ära sõnuda

Endisesse tehasehoonesse hakatakse esimese korruse kortereid müüma paari nädala jooksul. Teise ja kolmanda korruse järvevaatega korterid on kõik müüdud. FOTOD: Aigar Nagel

EHITUS ❯ Tamula järve kaldal F. R. Kreutzwaldi 59c ehitusjärgus kortermajas käivad jätkuvalt ehitustööd. Teisel korrusel on osaliselt ka aknad ees, esimese korruse ja hoovipoolsete korterite seinad veel ootavad püstipanemist. Näidiskorterite valmimisega enam ei kiirustata.

Näidiskorteritega läheb aega

„Me ei saa praegu enam näidiskortereid teha,” sõnab OÜ Multipaneel arendujuht Mait Kuusik.

„Meie eesmärk on praegu ehitada karp kinni, siis hakkame sisetöid edasi tegema. Praeguseks on teise ja kolmanda korruse korterid müüdud ja me ei kiirusta hetkel muude töödega,” on Kuusik rahul. „Kui mu käest praegu küsitakse näidiskorterit, siis olukord on vahepeal muutunud. Näidiskorterit ei saa enne teha, kui inimene, kes on korteri ostnud, on andnud mulle seina asukohad. Jah, me teeme tutvumispäeva, aga me ei ole kramplikult selles kinni,” selgitab Kuusik olukorda.

FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
See peab peast päris nõder olema kes sinna korteri ostab. Kuidas sellist eluohtlikku sara üldse lubatakse püsti jätta.
  0
Autor võiks hoone aadressi üle kontrollida...
  0
mingi kipsehitis
  0
https://crowdestate.eu/et/opportunity/Kreutzwaldi-59c-II

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD