Menu

.      

Arst Kaija Märdin kuulab tähelepanuga kohalike tervisemuresid

  • Kirjutas Sten Sang

Lõuna-Eesti haigla sisehaiguste osakonna arst-resident Kaija Märdinile sai Võru vallaraamatukogus kurta tervisega seonduvat ning saada vastu hüva ja teadusele tuginevat nõu.  FOTO: AIGAR NAGEL

Lõuna-Eesti haigla sisehaiguste osakonna arst-resident Kaija Märdinile sai Võru vallaraamatukogus kurta tervisega seonduvat ning saada vastu hüva ja teadusele tuginevat nõu.  FOTO: AIGAR NAGEL


Juuni alguspäevil kogunes tervist au sees hoidev rahvas Võru vallaraamatukokku. Nende jaoks oli kohale saabunud Lõuna-Eesti haigla sisehaiguste osakonna arst-resident Kaija Märdin. Temale sai kurta tervisega seonduvat ja saada vastu teadusele tuginevat hüva nõu.

Uurime tohtrilt, kui sõltuvuse küüsis vaevlevana ta meie rahvast näeb ja kas oma pahedest loobumine on jõukohane ülesanne.

Värske ninaesine ja vitamiinid

Toimetus uurib Kaija Märdinilt, kuidas sündis idee minna külla Võru vallaraamatukokku. „Mõned aastad tagasi toimus samas kohas esmakordne vestlusõhtu. Kuna tagasiside oli positiivne ja huvi jätkuvalt olemas, siis sai raamatukogu juhataja Marika Kraaniga kokku lepitud, et kordame tehtut.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD