Menu

.      

Sõmerpalu vald investeerib haridusse ja veemajandusse

Osula-Varese käänulise ja kitsa teelõigu uuendamine on jõudnud niikaugele, et käib projekteerimine ja ehitus algab lähiaastatel.    Foto: Võrumaa TeatajaVALLAELU • Sõmerpalu valla lähiaja suuremad investeeringud on seotud hariduse ja veemajandusega.

Vallavanem Aare Hollo räägib, et veel tänavu on kavas teha Sõmerpalu valla Lepatriinu lasteaia hooldekodupoolsele osale kapitaalremont.

Samuti on läinud läbi keskkonnainvesteeringute keskusele esitatud taotlus Järvere külas vee- ja kanalisatsioonitrasside uuendamiseks, ehitus peaks algama juba tuleva aasta kevadel.

Vallavanem, kel täitub tänavu 23 aastat vallas töötamist, lisab, et tal on hea meel, et Varese–Raiste teelõigu uuendamine on jõudnud niikaugele, et on alustatud projekteerimisega ning lähiaastatel peaks algama ehitus.

Valla territooriumil on kavas suurem investeering Toftani saetööstuse uue peenpalgiliini rajamisse. See tähendab laiendust ligi 10 ha suurusel alal ning juurde peaks loodama 40 uut töökohta. Praegu töötab Toftanis sadakond töötajat, kellest ligikaudu pooled on Sõmerpalu valla elanikud. Vallavanema sõnul Toftani laiendusega ühtegi uut korstnat juurde ei tule.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD