Menu

.      

Võru linn avas noortekeskuse uued ruumid

Võru linnapea Anti Allas noortekeskuse  uues köögis, mille mööbli valmistasid Võrumaa kutsehariduskeskuse õpilased. Fotod: Võrumaa TeatajaAVAMINE • Teisipäeva pärastlõunal avasid Võru linna esindajad pidulikult Võru noortekeskuse uued ruumid raamatukogumajas aadressil Jüri 54.

Noortekeskus on Võru linnal ja vallal kahepeale, seetõttu olid kohal nii Võru linna kui ka valla esindajad. Külalisi tervitas noortekeskuse juhataja Marion Tamberg, kes oli rõõmus selle üle, et seni Liiva tänava elumajas asunud noortekeskuse ruumid kasvasid kolm korda suuremaks. Nüüd on võimalik rohkem inimesi mahutada ja üritusi korraldada. Noortekeskust külastas varem iga päev paarkümmend noort, praegu veelgi rohkem.

Linnapea Anti Allas ütles, et noortekeskuse uute ruumide avamine lisab linnasüdames Võru linna ja Võru valla noortele oluliselt võimalusi kvaliteetseks vaba aja veetmiseks ja aktiivseks osalemiseks kodukoha arendamisel. Allas tundis kõige rohkem heameelt keskuse uue köögi üle, mille mööbli valmistasid Võrumaa kutsehariduskeskuse õpilased.

{fcomment}

20 PÄEVA ENIMLOETUD