Menu

.      

Avatud talude päev: Taalbergi talu küpsetas maa sees lammast

Külalised vaatamas, kuidas värsked lambalihatükid „ahjust” välja võetakse.

EDUKAS TALU • Rõuge vallas Nogu külas asuv Taalbergi talu lahutas avatud talude päeva raames külaliste meelt terve päeva. Põhiline rahvamagnet oli maa sees küpsetatud lammas, värskest lihast valminud rooga ootas hiljem järjekorras mitukümmend inimest.

Perenaine Ulvi Kallas tutvustas kaasaegset kodust mahlapressi, külalised said näha mahla valmistamist, pakuti koduseid hoidiseid. Perenaine jagas ka Taalbergi talu näitel kogemusi austerserviku kasvatamisest koduaias.

Pererahvas tegeleb käsitööga

Pererahvas oli avanud käsitööruumi, mille sisustasid kaltsuvaibad, koera-lambavillakudumid ja tekstiilist sisekujunduspadjad. Soovijad said kangasteljel osa võtta ühisest vaibakudumisest.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD