Menu

.      

GALERII JA VIDEO Haanja maratonil jõudis finišisse poolsada suusasõpra

  • Kirjutas BNS

FOTOD: Aigar Nagel

FOTOD: Aigar Nagel


Estoloppeti viimasel etapil Haanjas said tulemuse kirja 451 suusatajat ning Mini Estoloppeti Farmi lastesõitudel osales 70 last.

Meestest võidutses Henri Roos ja naistest Teesi Tuul. Meeste arvestuses saavutas teise kohta Martin Himma ja kolmanda ukrainlane Oleksandr Lisohor. Naistest oli teine Teiloora Ojaste ja kolmas Aveli Uustalu. 

"Super olud ja hästi korraldatud maraton," ütles Haanja maratonil esimest korda osalenud Henri Roos. "Mulle väga meeldis just see, et rada tiirutas palju ka siin põhilise keskuse juures, mis tegi sõidu pealtvaatajatele atraktiivseks. Kõikidel oli hea vaadata ja kaasa elada."


FOTOD: Aigar Nagel


Estoloppeti sarjas tegi Roos kaasa neljal maratonil. Kahe võidu ning ning kahe kolmanda kohaga läks hooaeg hästi. Võita õnnestus seejuures Tartu maraton, mis oli ka Roosi põhiline eesmärk. Suusasarjas osalema innustas Roos kõiki teisigi igapäevaselt kodustel terviseradadel liikujaid.

"Võitjad on kõik, kes lõppu jõuavad. Liikuda on alati mõnus ja kui tuled metsa, number seljas, siis teistega koos on ühise eesmärgi poole püüdlemine lihtsam. Tasub tulla, suusasõit on täielik nauding," ütles Roos.

"Rõõm, et rajaga ikka nii palju vaeva nähti, lausa lust oli sõita," tunnustas Teesi Tuul rajameistreid. "Teisel ringil meestega ma enam ühes pundis püsida ei jaksanud, aga hoidsin oma positsiooni kuni lõpuni."

Võistluse peakorraldaja Aare Eiche tänas kõiki Haanja maratonil osalejaid ning hoolimata kasinatest lumeoludest õnnestus suusapäev vägagi hästi.

"Ma olen väga rahul ja osalejate positiivne tagasiside ning tänu nii rajameistritele kui korraldajatele innustab meid kogukonnaga seda tööd veelgi paremini edasi tegema," ütles Eiche.


FOTOD: Aigar Nagel

Haanja-Maraton-2024-Fotograaf-Aigar-Nagel-1
Haanja-Maraton-2024-Fotograaf-Aigar-Nagel-2
Haanja-Maraton-2024-Fotograaf-Aigar-Nagel-3
Haanja-Maraton-2024-Fotograaf-Aigar-Nagel-4
Haanja-Maraton-2024-Fotograaf-Aigar-Nagel-5
Haanja-Maraton-2024-Fotograaf-Aigar-Nagel-6
Haanja-Maraton-2024-Fotograaf-Aigar-Nagel-8
Haanja-Maraton-2024-Fotograaf-Aigar-Nagel-7
Haanja-Maraton-2024-Fotograaf-Aigar-Nagel-9
Haanja-Maraton-2024-Fotograaf-Aigar-Nagel-10
Haanja-Maraton-2024-Fotograaf-Aigar-Nagel-11

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD